Ervaring van Kim

Wat wilde ik dit graag en wat duurde het even voordat ik echt durfde. Voordat ik me aanmeldde. Heb op m’n 17e twee keer een paar hijsjes van een joint gehad, dat deed al veel met me. Wat moet dit wel niet doen? En zo voelde het voor me, alsof ik drugs ging gebruiken en wat zou ik wel niet gaan doen?Wat als ik de controle verlies? Laat dat nou ook een item zijn waar ik iets mee mag doen. En het was voor mij ook een reden om dit met begeleiding te doen. Ik kreeg ook meerdere keren te horen je krijgt wat je aankunt. Dat was voor mij een geruststelling en dat ik me dus vertrouwd voelde met de begeleiding. Het is bijna niet te beschrijven wat het met je doet, je moet het meemaken. Maar het is voor mij intens diepe heling, waar ik met andere ceremonies nog niet bij kwam.

Het was een volgende stap in mijn spirituele reis. Je bent je wel bewust, dat je daar ligt, maar wat je te zien krijgt, dat is wat je onbewuste je laat zien. Wow! Zoveel andere ceremonies gedaan maar nooit zo diep gegaan. Zulke bijzondere dingen gezien vooral uit vorige levens, m’n eigen geboorte en het “moment suprême” de heling van de relatie met m’n moeder. Waardoor ik nu rustiger in m’n relatie met m’n moeder sta. En toen was ik klaar en ging ik weer wat eten en kwam ik bij. Daarna ging ik niet gelijk naar m’n gezin met drie jonge kids, maar pakte ik nog een hotelletje. De dagen erna kreeg ik nog steeds inzichten. Bij de osteopaat kwam Reiki naar voren. Nog nooit gedaan. En in mei ga ik Reiki 1 doen. Ik bedoel maar.

Ervaring van Jolanda

Bij de vraag, wil je Cacao Bliss doen? Was ik eerst huiverig, wat als al het oude zeer weer boven komt.

Maar het was fantastisch! De sfeer bij Rianne en Koen is zo fijn en veilig. In mijn reis viel er gemakkelijk zoveel oud zeer weg. Ik werd vervuld met zoveel liefde. Liefde die in mij zit en die ik kan geven. Het enige wat ik hoefde te doen is, loslaten.

Mijn reis naar binnen in mij was mooi en liefdevol. Ik ben nu ontspannen, voel me zoveel lichter en opgeladen met positieve energie. En ik ben over het algemeen gewoon een nuchter type. Nooit verwacht, wat voor mooie en waardevolle ervaring dit was. 

Heb je twijfel, ga het meemaken. Maar van jezelf een nog mooier persoon dan dat je al bent!