Leuk dat je meer te weten wilt komen over mij!


Ik ben Rianne, heb 3 prachtige dochters en een super leuke man Koen, waar ik ook mee samen werk in sommige delen van wat wij aanbieden. 

Ik heb ruime ervaring met Cacao Bliss en Trauma Release & Breathwork, heb hier meerdere opleidingen gevolgd en zelf al heel wat sessies mogen ervaren, wat mij tot nu toe gebracht heeft waar ik nu sta.

Ik heb de opleiding voor Proces begeleider ((begeleiden van een Cacao Bliss sessie) gevolgd, en de opleiding BRTT (Body Remembers Trauma Therapie) & TRB (Trauma Release Breathwork). Dit is op stress, spanning en trauma gericht. Ook veel cursussen gedaan over stress, burn-out en trauma. Daarnaast ben ik Orthomoleculaire therapeut, Stressoloog en Massagetherapeut. Alles sluit op elkaar aan om jou zo goed mogelijk te helpen de beste versie van jezelf te worden. 

Ik zal wat meer vertellen over hoe mijn pad is gelopen. 

Ik leefde heel lang in donker, negatief, depressief, genoot niet, ging maar door, ik had gedachtes dat ik beter dood kon zijn, ik wilde alles perfect doen (kan helemaal niet) maar ik legde die druk mijzelf wel op waardoor ik vaak boos was op mezelf omdat het dan niet lukte! Dit alles had te maken met zelfliefde.  Lees hier mee in BLOG

Ik besefte mij ook dat niet iedereen het durft om iets in te nemen en daardoor de controle kwijt te raken (dat gebeurt niet, maar zo voelt dat wel voor mensen). Daarom ben ik om mij heen gaan kijken wat ik nog meer kan aanbieden om te helpen terug naar jezelf te gaan, weer te gaan voelen, trauma's los te laten (want dit is nodig om blokkades weg te halen). Toen kwam de opleiding tot trauma therapeut op mijn pad doormiddel van je lichaam en adem, zonder te praten. Ik voelde weer meteen dit is het, meteen aangemeld voor de opleiding en het gaan doen! Wauw dit was precies wat ik hoopte dat het was! Ook met deze therapieën ga je weer terug naar jouw gevoel, zonder dat je hoofd daar mee bemoeid. Zowel met Cacao Bliss als met deze therapieën ga je pijnstukken loslaten die jou tegenhouden in het nu. Deze pijnstukken blokkeren om weer terug te gaan naar je gevoel. En dat is altijd heel goed geweest, want je moest toch doorgaan en overleven.

Maar nu kom je op het punt dat het je niet meer dient en je op deze manier niet wilt leven. Zelf heb ik ook weer hele heftige sessies gehad tijdens de opleiding, maar het heeft mij zoveel gebracht! Je krijgt ook hele mooie stukken en gevoelens tijdens de sessies en is niet alleen maar pijnstukken aankijken of voelen. Het zorgt er voor dat je lichaam weer meer in balans komt. 

Naast deze therapieën heb ik mij ook verdiept in supplementen, dit omdat ik ook hier zelf veel heb aangehad in de tijd dat ik met mijzelf worstelde, echt er ondersteuning en niet als symptoombestrijding. Hoopte natuurlijk wel in mijn periode dat dit het zou zijn, maar het zit zoveel dieper dat dit niet voldoende gaat helpen om je echt gelukkig te voelen. Tijdens het proces kijk ik ook of supplementen jou kunnen ondersteunen waardoor je bijvoorbeeld beter gaat slapen, je meer energie krijgt, dit helpt jou ook weer in het proces. 


Koen heeft een burnout gehad  ook bij een groot stuk betrokken. Samen bieden wij het Newlife Traject aan, doen wij de groepssessies Trauma release & Breathwork en de Cacao Bliss sessies. Dit omdat wij geloven in de combinatie van alles wat wij aanbieden. Wij geloven hier in, omdat wij hier zelf zoveel aan hebben gehad. Wij gunnen dit jou ook. 

Koen is een ervaren coach op veel gebieden, daarnaast ook ervaringsdeskundige met Cacao Bliss, trauma therapie, ADHD en burn-out. Toch vind ik dat je nog zoveel diploma's kan hebben, maar als het niet in je zit komt het er ook niet uit. Bij Koen zit het er echt gewoon in. Staat ook altijd positief in het leven en ziet altijd een oplossing, hij werkt positief, motiverend, confronterend, laat je dingen inzien, maar eerlijk.

Koen heeft ook donkere periodes gekend, zoals zijn burn-out. Koen is ook naar de dokter gegaan, maar die kwam met een oplossing die voor ons niet goed voelde. Zelf hebben wij toen ontzettend veel uitgezocht, dit is allemaal tegelijk gegaan met ook mijn proces. Dit was een pittige periode waar we elkaar weleens tegen kwamen. Maar alles wat wij nu aanbieden, is waar wij zelf ontzettend veel aan hebben gehad. 

Jij hoeft het niet alleen uit te zoeken, wij zijn er voor jou! Wij kunnen jou helpen in het proces, waar ik jou begeleid bij het interne werk, kan Koen jou heel goed ondersteunen met je mindset in het proces, voor of na de sessies.

Het is soms lastig om uit te leggen in welk proces jij zit aan mensen die dit nog niet hebben meegemaakt. Maar wij weten als geen ander hoe het voelt en waar je doorheen gaat.