Lieve Koen & Rianne! Dank je wel voor jullie goede zorgen en liefde. Wat een bijzondere reis heb ik mogen maken. Puzzel stukjes vielen in elkaar. Mooi vervolg van mijn pad. De spanning vooraf was overbodig. Dit wil ik zeker nog een keer beleven. Heel erg bedankt voor jullie fijne begeleiding. Er is veel kennis in huis wat mij een vertrouwd en fijn gevoel gaf. Het voorgesprek en het nagesprek waren ook erg fijn. 

ღ Rosanne

 Waarom deelnemen aan een Newlife Cacao Bliss?

Deze sessie is niet zomaar een ervaring, het is een kans om jezelf beter te leren kennen en stappen te zetten richting persoonlijke groei. Het is een veilige en begeleide manier om dieper te graven in jezelf en te zien wat je werkelijk nodig hebt om gelukkig te zijn. Je krijgt een frisse kijk op jezelf en op je leven. 

Daarnaast zijn dit nog mooie punten om mee te doen.

  • Samen met gelijkgestemden
  • Meer leven met gevoel 
  • Diepe zelfreflectie
  • Meer rust in jou
  • Trauma verwerking
  • Diepe en verhelderende inzichten
  • Spanning loslaten en diepere ontspanning
  • Je krijgt de kans om je gedachten en gevoelens beter te begrijpen, wat kan leiden tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Het mooie is dat dit allemaal op je eigen tempo gebeurt, zonder druk. Alles gebeurt op een natuurlijke manier. Je krijgt precies wat je nodig hebt en wat je aan kan.


Wij, Koen en ik, staan met beide benen op de grond om jou te begeleiden bij het diepgaand verkennen van jezelf. We helpen je terug te keren naar je gevoel en uit je hoofd te komen. Dieper gaan dan een traditionele psycholoog of coach kan je helpen om verder te groeien, te onderzoeken en te begrijpen wat jou belemmert om je beste leven te leiden. Dit omvat ook het ontdekken waarom je gedachten maar niet tot rust komen. Door naar je kern te gaan en weer echt te voelen, ga je zien wat je nodig hebt en wat je tegenhoudt.

Onze eigen ervaringen hebben ons laten zien hoe krachtig deze aanpak kan zijn. We hebben zelf ook donkere tijden gekend, zoals depressie, burn-out, relatieproblemen en onzekerheid. Door deze uitdagingen zijn we echter enorm gegroeid, mede dankzij Cacao Bliss, trauma release therapie (BRTT), en breathwork.

Deze methoden hebben ons geholpen om diepgewortelde emoties en trauma's los te laten, waardoor we rust, zelfvertrouwen en helderheid hebben gevonden. We willen jou dezelfde mogelijkheden bieden, zodat je ook kunt ontdekken wat je nodig hebt om je mooiste leven te leven.Wat je kunt verwachten bij een sessie

Elke sessie is uniek en kan verschillende ervaringen met zich meebrengen. Van tevoren is het moeilijk te voorspellen wat je precies zult ervaren. Cacao Bliss helpt je op een zachte manier terug naar jezelf te keren. Tijdens een sessie kunnen emoties en pijnlijke herinneringen naar boven komen, vaak gerelateerd aan problemen die je in je dagelijks leven tegenkomt. Dit kunnen gevoelens van onzekerheid zijn, een gebrek aan richting, irritatie, burn-out klachten, stress, relatieproblemen, bindingsangst, verlatingsangst, enzovoort.

Wanneer je deze pijnstukken durft aan te kijken en loslaat, ontstaat er ruimte voor liefde, rust en zelfliefde. Vaak vermijden we het onder ogen zien van onze emoties, vooral de pijnlijke. Toch is dit essentieel voor het vinden van meer innerlijke rust, jezelf terugvinden en meer zelfliefde ervaren. Dit heeft directe invloed op je relaties, kinderen, vrienden, werk en algemene levenskwaliteit. Het begint bij jou, en jij bent degene die de verandering kan bewerkstelligen.

Tijdens de sessie ben je volledig gefocust op jezelf. Er wordt in principe niet gepraat; het is een innerlijke reis. Je mag altijd met ons praten als je daar behoefte aan hebt, maar het is niet verplicht. Wij zijn er om een veilige omgeving te creëren waarin jij je emoties kunt verkennen en loslaten.

De Newlife dagsessie wordt gegeven op een rustige, veilige en mooie locatie in Hensbroek, Noord-Holland. Koen en ik begeleiden je in een kleine groep van maximaal zes personen. 

Wij zorgen ervoor dat je je veilig en vertrouwd voelt om je emoties onder ogen te zien. Wij vinden het belangrijk om jou zo goed mogelijk te begeleiden en daarom besteden wij aandacht aan goede voor - en nazorg. Wat is Cacao Bliss nou eigenlijk?

Cacao Bliss is een speciale ceremonie waarbij je een bonbon van rauwe cacao, psilocybine, kruiden caapi, en bonbonsana gebruikt. Deze krachtige combinatie helpt je op een natuurlijke manier te ontspannen, je gedachten te verhelderen en je emoties te doorvoelen.


Is dit wat voor jou?

Dat voel jij alleen zelf. Wil je het wel heel graag doen maar vind je het heel spannend? Geeft helemaal niet, wij begeleiden veel mensen die het spannend vinden, maar uiteindelijk na de reis zeggen wauw had ik dit maar eerder gedaan en zeggen "dit moet iedereen doen"d. Wij helpen jou om te ontspannen en creëren een veilige ruimte waar jij geheel naar jezelf kan toegaan en je zelf kan overgeven. Wij zijn er voor jou! 

Het mooie is dat dit allemaal op je eigen tempo gebeurt, zonder druk. Je krijgt altijd wat je aankunt en nooit meer dan dat! Alles gebeurt op een natuurlijke manier. Het is voor vele nog zo onbekend, maar dat geeft niet! Je mag ons alles vragen! Als je de nieuwsgierigheid hebt naar Cacao Bliss dan zegt dit ook al heel veel.


Waarom ik het zelf ben gaan doen

Ik heb langere tijd niet lekker in mijn vel gezeten, ik voelde dat er iets moest gebeuren want dit was geen leuk leven zo. Via via kwam ik  in contant met plantmedicijnen, en ik voelde meteen dit is wat ik ga doen. Zo gezegd zo gedaan. Maar WAUW wat heeft dit mij geholpen! Wat ben ik veranderd sindsdien.  Ik heb al heel wat sessies mogen ervaren en het bracht mij elke keer weer zoveel moois en een stap verder!

Mijn zelfliefde was heel ver te zoeken, ik haatte mijzelf gewoon, vond mijzelf niet mooi, dik (terwijl ik harstikke dun was), vond mijzelf dom, niet grappig, een boerin en nog veel meer negatieve dingen. Zette mij vaak als een stug iemand de wereld in, zodat niemand in de buurt zou komen. (overlevingsmechanisme).

Ik was totaal niet in balans. Was ook constant bezig om alles perfect te doen. Maar dit is onmogelijk, maar ik bleef dat heel lang volhouden. Totdat ik dacht dit kan niet meer, ik moet hier iets mee. Ik heb ook meerdere keren gedacht is dit het leven nou? Ik genoot niet, kwelde mijzelf totaal in mijn hoofd. Deed niks met mijn gevoel, was alleen maar in mijn hoofd aan het denken (vooral wat andere mensen overal van zouden vinden). 

Zelfs met een keuze voor een auto. Ik vond dan een auto heel mooi, maar dan ging ik in mijn hoofd bedenken wat ander mensen er van zouden vinden en kocht ik de auto niet als ik dacht dat niemand hem mooi zou vinden. Zo ver bij mijn gevoel vandaan, zo geen zelfliefde. Nu een paar jaar later is dit allemaal zo anders geworden, ik voel weer. Ik maak echt keuzes met mijn gevoel en niet meer in mijn hoofd. Wat andere mensen denken boeit mij niet zoveel meer. Ik heb veel meer zelfliefde en wat voelt dit fijnDit is pas leven! Keuzes maken met je hart! Ik gun dit ook zo iedereen! Er zijn uiteraard meerdere wegen naar Rome, maar dit is mijn weg geweest en ik weet zeker dat ik heel veel mensen met deze weg blij kan maken naar hun mooiste leven! 

 

Tarieven Newlife Cacao Bliss

Newlife Cacao Bliss Waar Investering in JOU
Newlife Cacao Bliss | Dagsessie in een groep Hensbroek €295,- *
Newlife Cacao Bliss | 2 daagse sessie in een groep Hensbroek €350,-*
1:1 Newlife Cacao Bliss sessie Hensbroek Prijs op aanvraag
1:2 Newlife Cacao Bliss sessie Hensbroek Prijs op aanvraag