Leuk dat je meer te weten wilt komen over mij!


Ik ben Rianne, heb 3 prachtige dochters en een super leuke man, waar ik ook mee samen werk in sommige delen van wat wij aanbieden. 

Ik heb ruime ervaring met Cacao Bliss en Trauma Release & Breathwork. Zelf al heel wat sessies mogen ervaren, wat mij tot nu toe gebracht heeft waar ik nu sta.

Ik heb de opleiding voor Proces begeleider ((begeleiden van een Cacao Bliss sessie) gevolgd, en de opleiding BRTT (Body Remembers Trauma Therapie) & TRB (Trauma Release Breathwork). Dit is op stress, spanning en trauma gericht. Ook veel cursussen gedaan over stress, burn-out en trauma. Daarnaast ben ik Orthomoleculaire therapeut, Stressoloog en Massagetherapeut. Alles sluit op elkaar aan om jou zo goed mogelijk te helpen de beste versie van jezelf te worden. 

Ik zal wat meer vertellen over hoe mijn pad is gelopen. 

Ik leefde heel lang in donker, negatief, depressief, genoot niet, ging maar door, ik had gedachtes dat ik beter dood kon zijn, ik wilde alles perfect doen (kan helemaal niet) maar ik legde die druk mijzelf wel op waardoor je vaak boos was op jezelf omdat het dan niet lukte! Dit alles had te maken met zelfliefde. 

Dit werd zo erg dat ook onze relatie onder druk stond en ik gewoon niet meer wist wat ik met mijzelf aan moest. Ik wist dat het op deze manier niet langer kon. Ik had besloten om naar de huisarts te gaan om te kijken of ik met iemand kon gaan praten. Toen ik in de wachtkamer zat werd er omgeroepen dat het 1,5 uur uit liep en dit was voor mij een teken dat dit niet de weg was voor mij. Ik ben weggegaan en vanaf toen is alles gaan lopen. Na een tijdje kwam Ayahuasca op mijn pad, iemand begon erover. Ik ben erover gaan lezen en voelde meteen dit is voor mij. Heel snel een afspraak gemaakt en ben 2 weken later heen gegaan. Wauw dit was echt mega spannend! Er waren 20 andere deelnemers die mee deden was dus echt een grote groep. Mega spannend maar voelde nog steeds dat ik dit moest doen. 

Mijn hoofd bedacht allemaal dingen waarom ik het niet zou moeten doen en dat ik daar was, zei me hoofd WEG HIER. Maar ik wist dat ik in dit geval naar mijn gevoel moest luisteren en kon mijzelf overtuigen. Jeetje vanaf toen is alles anders geworden! Met een innerlijke reis ga je helemaal terug naar jou gevoel. Die was ik ondertussen helemaal kwijt geraakt, wist niet meer wat ik leuk vond en wilde in het leven. Ik kreeg hele mooie inzichten, zoals waarom dingen zijn gelopen, waarom er situaties zijn gebeurd, welke kan ik op wilde in mijn leven etc... Na deze sessie zijn er nog meer gevolgd. Elke sessie heeft mijn verder gebracht, ondanks dat ik af en toe dacht wauw word het nog beter allemaal na zo'n sessie. Soms duurde dit wel een maand of 1x zelfs 2 maanden dat ik mij daarna beter voelde. Ik vond het ook lastig om er met mensen van buitenaf over te praten. Met mijn zus en Koen kon ik alles delen, maar er waren toen veel mensen die er nog nooit van gehoord hadden, ik vond het zelf ook enorm zweverig overkomen, terwijl dit totaal niet zo is. Na elke sessie voelde ik mij steeds meer mijzelf worden en ging ik echt keuzes maken die ik voelde. 

Ongelukkig VS gelukkig

Daarvoor moest ik regelmatig uit mijn comfort-zone want mijn hoofd ging vaak allemaal smoesjes verzinnen waarom ik het niet zou moeten doen. Maar toch keuzes gemaakt die ik echt voelde!

Gelukkig kon ik hier thuis heel goed over praten met Koen, hij was er altijd voor mij!  Ondanks dat ik soms echt niet leuk was! Maar het was zo fijn om met iemand hier over te praten, want veel mensen begrepen niet wat het allemaal inhoud en wat ik nou precies allemaal ging doen. Is ook best heel lastig uitleggen wat het nou precies is, een sessie Cacao Bliss of een trauma release & breathwork. Voor iedereen is het anders, maar wat wel voor iedereen is, is dat je echt terug gaat naar jouw kern, dus echt naar je gevoel zonder dat je hoofd daar altijd maar mee bemoeit. Ik voelde ook steeds meer dat dit was waar ik anderen ook mee wilde gaan helpen. Dit is mijn pad geweest en heeft mij gebracht waar ik nu sta, en dit gun ik iedereen! Terug bij jezelf, leven vanuit je gevoel, keuzes maken die JIJ echt wilt, je leven leven zoals jij dat wilt en niet hoe anderen dat willen, meer energie, positief, lichamelijk fitter etc... Dit gun ik jou! Als ik het kan, zonder begeleiding (gelukkig wel Koen naast mij) dan kan jij het zeker met hulp van ons! 

Ik besefte mij ook dat niet iedereen het durft om iets in te nemen en daardoor de controle kwijt te raken (dat gebeurt niet, maar zo voelt dat wel voor mensen). Daarom ben ik om mij heen gaan kijken wat ik nog meer kan aanbieden om te helpen terug naar jezelf te gaan, weer te gaan voelen, trauma's los te laten (want dit is nodig om blokkades weg te halen). Toen kwam de opleiding tot trauma therapeut op mijn pad doormiddel van je lichaam en adem, zonder te praten. Ik voelde weer meteen dit is het, meteen aangemeld voor de opleiding en het gaan doen! Wauw dit was precies wat ik hoopte dat het was! Ook met deze therapieën ga je weer terug naar jouw gevoel, zonder dat je hoofd daar mee bemoeid. Zowel met Cacao Bliss als met deze therapieën ga je pijnstukken loslaten die jou tegenhouden in het nu. Deze pijnstukken blokkeren om weer terug te gaan naar je gevoel. En dat is altijd heel goed geweest, want je moest toch doorgaan en overleven.

Maar nu kom je op het punt dat het je niet meer dient en je op deze manier niet wilt leven. Zelf heb ik ook weer hele heftige sessies gehad tijdens de opleiding, maar het heeft mij zoveel gebracht! Je krijgt ook hele mooie stukken en gevoelens tijdens de sessies en is niet alleen maar pijnstukken aankijken of voelen. 

Naast deze therapieën heb ik mij ook verdiept in supplementen, dit omdat ik ook hier zelf veel heb aangehad in de tijd dat ik met mijzelf worstelde, echt er ondersteuning en niet als symptoombestrijding. Hoopte natuurlijk wel in mijn periode dat dit het zou zijn, maar het zit zoveel dieper dat dit niet voldoende gaat helpen om je echt gelukkig te voelen. Tijdens het proces kijk ik ook of supplementen jou kunnen ondersteunen waardoor je bijvoorbeeld beter gaat slapen, je meer energie krijgt, dit helpt jou ook weer in het proces. 


Naast wat ik allemaal aanbied, is Koen ook bij een groot stuk betrokken. Wij geven samen de groepssessies zowel Cacao Bliss als de Trauma release & Breathwork, daarnaast bieden wij samen een traject aan. Dit omdat wij geloven in de combinatie van alles wat wij aanbieden. Wij geloven hier in, omdat wij hier zelf zoveel aan hebben gehad. Wij gunnen dit jou ook. 

Koen is een ervaren coach op veel gebieden, daarnaast ook ervaringsdeskundige met Cacao Bliss, trauma therapie, ADHD en burn-out. Toch vind ik dat je nog zoveel diploma's kan hebben, maar als het niet in je zit komt het er ook niet uit. Bij Koen zit het er echt gewoon in. Staat ook altijd positief in het leven en ziet altijd een oplossing, hij werkt motiverend, confronterend, laat je dingen inzien, maar eerlijk.

Koen heeft ook donkere periodes gekend, zoals zijn burn-out. Koen is ook naar de dokter gegaan, maar die kwam met een oplossing die voor ons niet goed voelde. Zelf hebben wij toen ontzettend veel uitgezocht, dit is allemaal tegelijk gegaan met ook mijn proces. Dit was een pittige periode waar we elkaar weleens tegen kwamen. Maar alles wat wij nu aanbieden, is waar wij zelf ontzettend veel aan hebben gehad. 

Jij hoeft het niet alleen uit te zoeken, wij zijn er voor jou! Wij kunnen jou helpen in het proces, waar ik jou begeleid bij het interne werk, kan Koen jou heel goed ondersteunen in het proces, voor of na de sessies.

Helpen jou inzichten te realiseren, of je inzichten nog meer uitwerken. Helpen met jou ondersteunen waar je stappen gaat zetten. Het is soms lastig om uit te leggen in welk proces jij zit aan mensen die dit nog niet hebben meegemaakt. Maar wij weten als geen ander hoe het voelt en waar je doorheen gaat.