NewLife Cacao BlissEerst volgende Newlife Cacao Bliss staat gepland op 18 mei '24. Scroll naar beneden om je aan te melden.


Cacao Bliss en Trauma release & Breathwork (Lichaamswerk & ademwerk) zijn voor sommige een heel vertrouwd begrip, voor anderen namen die ze nog nooit gehoord hebben. Beide helpen je met het loslaten van emoties, stress, spanningen en daarnaast het verwerken van trauma’s, doorvoelen van pijnpunten, mooie inzichten krijgen. Beide brengen jou echt terug naar jou gevoel zonder dat je hoofd daarmee gaat bemoeien (puur voelen). Daarnaast helpt het doorbreken van patronen, meer zelfliefde krijgen en nog veel meer mooie dingen. Ook trauma's en pijnpunten aankijken zie ik als iets moois. Omdat dit jou verder gaat helpen jezelf weer terug te vinden, je gaat weer leven zoals jij dat wilt.

Het mooie is dat dit allemaal op je eigen tempo gebeurt, zonder druk. Alles gebeurt op een natuurlijke manier. Je krijgt precies wat je nodig hebt en wat je aan kan.

 

Cacao Bliss is wat anders dan je misschien soms wel erg anders ziet, zoals een Cacao ceremonie. Dan drink je cacao maar ga je geen interne reis maken. 


Wij, Koen en ik staan met beide benen op de grond om jou te begeleiden diep naar jezelf, terug naar je gevoel en uit je hoofd. Het dieper gaan dan een psycholoog of coach kan jou helpen om nog verder te groeien, te onderzoeken en te begrijpen wat jou belemmert in het leven, waardoor je op dit moment niet je mooiste leven leeft. Door naar jou kern te gaan en echt weer te gaan voelen, ga je zien wat je nodig hebt en wat jou tegenhoudt. Dit zien wij ook terug en hebben wij zelf ook ervaren. Wij hebben ook donkere tijden gekend, denk aan depressie, burn-out, relatieproblemen, onzekerheid... Daarom willen wij jou heel graag begeleiden omdat wij weten hoe waardevol dit kan zijn voor jou! Wij zijn er voor jou!


Waar kan NewLife Cacao Bliss jou bij helpen?

 • Je kan mooie inzichten krijgen
 • Burn-out (klachten)
 • Meer zelfliefde
 • Pijnstukken aankijken en loslaten
 • Trauma's onder ogen komen en loslaten
 • Relatieproblemen
 • Ontstressen
 • Onzekerheden
 • Libido problemen
 • Rouwverwerking
 • Lekkerder in je vel zitten
 • Vinden van een diepere levensmissie
 • Dichterbij jezelf komen
 • Blokkades oplossen
 • Heb jij iets anders waar je tegenaan loopt? Stuur ons een berichtje, dan kunnen wij samen kijken of een Cacao Bliss reis bij je past.


Wat kan je verwachten bij een sessie:

Je gaat tijdens een Newlife Cacao Bliss sessie een "reis" maken naar je zelf toe. Je gaat voelen wat er in jou zit, waarom je wordt belemmert, waar jouw blokkades zitten. Dit alles zonder te praten. Je gaat echt met jezelf aan de slag, zonder dat wij daarmee bemoeien of met je praten. Dit is zo mooi want de enige die jou kan veranderen ben jezelf. Je mag ons natuurlijk altijd alles vertellen, of vragen bij je te zitten, maar niks moet. Reis klinkt altijd zo zweverig, maar eigenlijk is het gewoon zoals het is. Het is echt een reis in jou, terug naar voelen wat je waarschijnlijk bent kwijt geraakt. Voor iedereen is een sessie anders. 

De Newlife dagsessie wordt gegeven op een rustige veilige en mooie locatie in Hensbroek in Noord Holland waar Koen en ik  jou begeleiden. Het is in een fijne kleine groep van max 6 personen. Wij zijn er om jou te begeleiden zodat je je veilig en vertrouwd voelt om je eigen emoties aan te kijken. Van te voren hebben wij samen contact om te kijken of Newlife Cacao Bliss het gene is wat bij jou past op dit moment. Na de sessie nemen wij ook altijd contact op, om te kijken hoe je je voelt. 


Coaching 1 op 1 

Ter voorbereiding op je sessie Cacao Bliss of daarna om alles helder te krijgen. 

Je kan er voor kiezen om een 1:1 coaching sessie te plannen voor aanvang aan de Cacao Bliss sessie. Het kan jou helpen tijdens de Cacao Bliss sessie, om van te voren al dingen duidelijk te krijgen en in gang te zetten. Ook kan je ervoor kiezen om na de sessie een coaching gesprek in te plannen om zo alles helder en op een rijtje te krijgen. Dit is erg fijn, ook als je bijvoorbeeld niemand hebt waar je dit mee kan bespreken. Wij zien regelmatig terug dat er niemand in de omgeving is die het dan begrijpt en waar je je verhaal bij kwijt kan. Ik zelf had Koen en dat was zo fijn! Dit kan je van te voren al inplannen en anders altijd achteraf nog doen. Wat is Cacao Bliss nou eigenlijk?

In Cacao Bliss zit ruwe ceremoniële cacao, kruiden/specerijen, Psilocybine, en Caapi. 

Cacao Bliss chocolaatjes zijn raw, vegan, lactose-, gluten- en suiker vrij. Je wordt over het algemeen niet ziek, je gaat niet overgeven en de smaak van de chocolaatjes is prima te doen. In tegenstelling bij Ayahuasca. Het is helemaal legaal in Nederland!


Is dit wat voor jou?

Dat voel jij alleen zelf. Wil je het wel heel graag doen maar vind je het heel spannend? Geeft helemaal niet, wij begeleiden veel mensen die het spannend vinden, maar uiteindelijk na de reis zeggen wauw had ik dit maar eerder gedaan. Wij helpen jou om te ontspannen en creëren een veilige ruimte waar jij geheel naar jezelf kan toegaan en je zelf kan overgeven. Wij zijn er voor jou! 

Het mooie is dat dit allemaal op je eigen tempo gebeurt, zonder druk. Je krijgt altijd wat je aankunt en nooit meer dan dat! Alles gebeurt op een natuurlijke manier. Het is voor vele nog zo onbekend, maar dat geeft niet! Je mag ons alles vragen! Als je de nieuwsgierigheid hebt naar Cacao Bliss dan zegt dit ook al heel veel.


Tarieven Newlife Cacao Bliss

Newlife Cacao Bliss Waar Investering in JOU
Newlife Cacao Bliss | Dagsessie in een groep Hensbroek €295,- *
Newlife Cacao Bliss | 2 daagse sessie in een groep Hensbroek €350,-*
1:1 Newlife Cacao Bliss sessie Hensbroek Prijs op aanvraag
1:2 Newlife Cacao Bliss sessie Hensbroek Prijs op aanvraag